Sparring Partner

Ken je dat? Je zit vast in je denkpatroon. Of je blijft steeds maar met soortgelijke oplossingen komen voor dezelfde problemen. Zoals Einstein het zo scherp verwoordde: "Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg". In zulke gevallen kan het verhelderend werken om eens met iemand te sparren. Los van de dagelijkse beslommeringen een goede discussie voeren met iemand die níet behept is met de inhoud, maar wél op het proces stuurt. En daarnaast niet bang is om zijn mening te geven.

Soms moet je weer eens terug gaan naar de basis. Alles weer op even een rijtje zetten zodat je overzicht krijgt. Door de drukte die de dagelijkse gang van zaken met zich mee brengt, is het niet altijd even makkelijk om dit te realiseren. 

Iedereen die wel eens aan een verdedigingssport heeft gedaan, kan het beamen. Je kan nog zoveel 'droog oefenen' op de mat of met een zak, maar op het moment dat je met iemand gaat sparren blijkt het toch allemaal anders te zijn. Dan moet je opeens aan je stoottechniek denken terwijl je de ander in de gaten houdt, je verdediging hoog houden en tegelijkertijd je balans vinden, op je ademhaling letten en tegelijkertijd... Juist. Heel veel tegelijkertijd. Degene met wie je aan het sparren bent vervult voor jouw de rol die je zakelijk soms ook nodig hebt: iemand die je weer even met je neus op de feiten drukt. Waar liggen de zwakke plekken en waar ben je al goed in?

Zoals ik in het stuk over Business Coaching uitgebreider beschrijf, bestaat elke business uit drie elementen: People, Proces en Profit.

Heb je behoefte om de drie elementen van jóuw bedrijf in een aantal interactieve sessies tegen het licht te houden? Dit kan op elke locatie waar jij wilt afspreken, zolang het maar niet op het kantoor is waar jij werkt. Een Sparringsessie duurt 3 tot 4 uur en is best wel intensief, daarom is het raadzaam om het in de ochtend te doen zodat je nog fris bent.

Neem contact op als je meer wilt weten, of boek meteen een afspraak met de button hieronder. 

Ervaringen van anderen die je voor gingen:

Hans Zethoven.jpg

"Wanneer je met Jelle gaat sparren krijg je altijd meer dan hetgeen je vraagt."

- Hans Zethoven, zorgondernemer -

Sparring sessies toch niet wat je zocht? Wellicht een van deze sessies wel!

Personal
Coaching

Heb je het gevoel dat er meer moet zijn dan er nu in je leven gebeurt? Is dit alles?

Doe je dingen omdat ze moeten ipv willen?

 

Kom er achter hoe je meer energie krijgt, meer lol  hebt en de dingen doet die je leuk vindt.

Business

Coaching

In een bedrijf draait het om drie elementen: Mensen, Processen en Winstgevendheid. 

Met Business Coaching kijken we naar alle drie en helpen je om de beslissingen te nemen doe nodig zijn.