• Jelle Rood

Wat is jouw droom?

Ik heb af en toe van de momenten dat ik mij realiseer dat het nú moet gebeuren en niet morgen, volgende week of 'over een tijdje'. Net had ik er weer eentje.

Mijn missie is om elke dag te leven alsof het vakantie is. Het vakantiegevoel is een mindset, eentje die je elke dag kan ervaren als je doet wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld door een rondje te golfen op ene mooie dag, gewoon omdat je er zin in hebt.
Golfen op een mooie dag, gewoon omdat het kan. Het ultieme gevoel van vrijheid: voor mij is dat het 'vakantiegevoel'. Een mindset die staat voor 'doen wat je leuk vindt'.

Op mijn LinkedIn tijdlijn kwam een bericht voorbij van iemand die onverwacht is overleden. Wie, dat maakt voor nu even niet uit. Wat voor mij wel uitmaakt is dat het geschreven is vanuit de overleden persoon zijn LinkedIn profiel. Ik scrolde door zijn profiel en las wat hij de laatste tijd heeft geplaatst. Alsof ik heel even met een overledene communiceer. Bizar om te realiseren dat deze persoon er niet meer is.


Des te meer realiseer ik mij dat het allemaal nu gebeurt. Dat ik in staat ben om mijn wensen, dromen en ambities vandaag weer een stapje dichterbij te brengen. Dat die stapjes onderdeel zijn van mijn reis. En dat ik niet mag vergeten om van die reis elke dag te genieten.


Mijn missie is om elke dag te leven alsof het vakantie is. Dat vakantiegevoel is een mind set en heeft niet direct iets te maken op het strand cocktails drinken. Alhoewel anderen daar ongetwijfeld anders over denken.

Mijn vakantie bestaat uit genieten van mijn gezin. Uit coachen, trainen & spreken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uit een rondje gaan golfen op een mooie dag omdat ik daar zin in heb. 


Wat is jouw droom?


Vind je mijn blogs leuk? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en je krijgt ze automatisch in je mailbox zodra er een nieuwe blog live staat. In de footer kan je je inschrijven.

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven