"Sales is niet mijn vakgebied, maar als ondernemer is het wel een onderdeel van je takenpakket. Jelle heeft mij tijdens een goede sparsessie geholpen de witte vlekken in mijn sales skills te zien. Hij brak mijn frustraties op in behapbare stukken. En legde op een eenvoudige manier uit hoe ik hier op mijn manier invulling aan kan geven. Een fijn, open en verhelderend gesprek!"

  • LinkedIn - Black Circle

Ria Gereats-Heijen

Als ik aan Jelle denk, denk als eerste aan zijn fijne persoonlijkheid! (...). De eerste ontmoeting met Jelle voelde prettig omdat Jelle doelgericht is maar vooral een mensenmens! Jelle laat je je heel gauw op je gemak voelen en haalt het beste in een persoon naar boven. Hij heeft mij geholpen mijn weg te vinden in het bedrijf waar ik nu werkzaam ben (...). Professioneel maar met een menselijke ondertoon heeft hij mij op dat vlak geholpen. Hij heeft mij de juiste sturing gegeven en mij én het bedrijf de juiste stappen aangedragen om het tot een succes te kunnen maken. Niet door deze op te leggen maar om mij bewust te maken van mijn eigen kwaliteiten (...)“

  • LinkedIn - Black Circle

Joyce van Haperen

Wat anderen over mij zeggen als ik er niet bij ben...

"Een fijn, open en verhelderend gesprek"

Ria Gereats - Heijen
Marketeer & zelfstandig ondernemer

Laurentia Lucienna

"De afgelopen jaren heb ik op een hele fijne manier mogen samenwerken met Jelle. Door zijn brede en kritische (op een zeer positieve manier) kijk op de e-commerce wereld, beveel ik Jelle altijd vol trots en enthousiasme aan bij zakelijke relaties. Persoonlijke aandacht staat op een professionele manier centraal wat de samenwerking altijd eerlijk en oprecht maakt. Vandaag de dag pas ik nog steeds zaken toe die ik van Jelle heb geleerd, wat ik verder mag ontwikkelen!"

  • LinkedIn - Black Circle

Charlotte van Leeuwen

"Jelle heeft ons geholpen om verder te denken over hoe wij het verhaal van WE CANTEEN op een authentieke en heldere manier te kunnen vertellen. De eerlijke manier waarop hij dat doet, en het vooral uit onszelf wist te halen heeft het zo gemaakt dat we nu ook écht helder hebben wat we willen vertellen. En daarbij ook nog een hoop inspirerende tips gekregen! Wat wil een mens nog meer. "

  • LinkedIn - Black Circle

"His cheerful and appreciative nature gives (...) a fun and an energetic work environment"

Rhea Sushara
Creative Designer

"Ik heb Jelle sindsdien leren kennen als een gedreven professional die op uiterst authentieke, toegankelijke wijze het contact met zijn klanten en samenwerkingspartners onderhoudt - kwaliteiten die ervoor zorgen dat we samen tot mooie resultaten komen. Jelle heeft een scherp commercieel oog én begrijpt goed wat helpt om succes te behalen."

  • LinkedIn - Black Circle

Michelle Coops

"Jelle is a passionate person with an eye for detail. When looking for a (...) solution for our network of sites, Jelle was able to help us define our (...) commercial goals and translate them into a product offering that was not only right for us, but in line with the needs of our visitors. We learned an awful from him and will definitely be using Jelle (...) again in the future.

  • LinkedIn - Black Circle

Moriam Hassan Balogun